theme_1a.jpg
theme_1b.jpg
theme_1c.jpg
theme_1d.jpg
theme_1e.jpg
 Nederlands franšais

Ashwin Vermeulen, ArcelorMittal, mei 2017

Het gaat super! Voel me echt beter en word fitter wakker. Had niet gedacht dat het ging werken. Ik sta er verbaasd van hoe jullie dat bij mij geflikt hebben!

Magdalena Marczewska, Accent Jobs, mei 2017

Met mij gaat alles goed. Eigenlijk verbazend goed, ik heb echt nergens last van :-)

Hierbij wil ik je nog eens bedanken. Dit is echt zo gemakkelijk, ik ga het aan iedereen aanraden.

Dikke merci ! xxx 

Andrea Wils, Accent Jobs, april 2017

Ik ben nog steeds blij dat ik opnieuw naar je sessie ben gekomen! Die ‘ene sigaret’ bestaat inderdaad niet.

Onlangs een terrasje gedaan en er zaten mensen te roken. Vroeger zou ik gek zijn geworden, nu kon ik er prima mee omgaan. Nu merk ik ook pas hoe het stinkt als mensen roken. Verder heb ik rokers geobserveerd. Je merkt als er niet de mogelijkheid is om te roken, ze wat beginnen te wiebelen op hun stoel, een beetje lastig beginnen rond te lopen. Toen dacht ik: blij dat ik daar vanaf ben. Mijn humeur wordt niet langer beïnvloed door een sigaret!

Ik ben een blije niet-roker:-) !!

Carine De Keyzer, maart 2017

Ik wou je laten weten dat mijn echtgenoot Patrick en mezelf nog steeds

gelukkige niet rokers zijn.Wij zijn bij jou op seminarie gekomen op 3/12.

Ben blij dat we uit dat gevangenis gevoel weg zijn!

Heb al veel reclame gemaakt, want had eigenlijk nooit verwacht dat het zo gemakkelijk ging zijn ...

Bedankt voor de Info ivm gewichtstoename en eerlijk het weegt inderdaad niet op met terug te roken!

Nooit zullen we jou vergeten maar uiteraard krijg je nog nieuws van ons al is het misschien pas binnen 9 maanden :-)

Evelyn Geenen, Accent Jobs, februari 2017

Mijn vriend en ik zijn sinds 18 juni 2016 tot op vandaag nog steeds gestopt met roken en dit voelt zeer normaal aan. We hebben er dus geen enkele uitdaging meer mee en voelen ons ook al effectief een niet-roker. Nogmaals bedankt! 

Kimmy Melis, Accent Jobs, februari 2017

Beste Paula,

Ik ben nog steeds gestopt met roken, morgen 10weken! Een zalig gevoel!

Ik moest van enkele vrienden vragen aan u hoeveel een sessie kost...ze hebben ook interesse...

Emiline Pirar, Accent Jobs, februari 2017

Ik kan zeggen dat ik sinds 2 juni 2016 een niet-roker ben 😊  Ondertussen ook in verwachting van ons eerste kindje voor april.

Ondertussen walg ik ook redelijk van sigaretten en ben ik blij dat ik van die rommel af ben.

Moest ik na de zwangerschap toch nog zin krijgen in een sigaret contacteer ik jou uiteraard onmiddellijk.
Bedankt voor de opvolging! 

Marina Dufays, Bekina, februari 2017

Ik was al gestopt met roken maar ik had nog mijn e cigaret.

Maar nu heb ik dat niet meer nodig. De sessie was een aparte ervaring die ik iedere roker zou aanbevelen. Het voorlaatste deel van de sessie heeft mij wel geraakt. Dit vergeet ik nooit, en het klopt volledig. Ik heb totaal geen spijt dat ik gestopt ben met roken, en ik mis het ook niet. De reden dat ik mee gedaan heb is omdat ik van mijn e sigaret af wou, en dat is mij echt gelukt.

Bedankt daarvoor!

David Van Rie, Bekina, januari 2017

Met mij gaat het zeer goed! We gooiden  alles in de vuilbak en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Ik ben echt vastberaden en wil nu echt doorgaan als een niet-roker. De kinderen vinden het ook fantastisch. Bedankt voor deze ommekeer 😊 Anna is ook super tevreden! 

Carla Deltombe, januari 2017

Het gaat goed, nog steeds geen zin in sigaretten, hoop dat het zo blijft . We zijn op de goeie weg, heel erg bedankt!

page loading